Bestel nu het patroon van mijn Sloffy’s voor maar €1,-

Ik zet hieronder 2 Tikkie-linkjes neer, omdat ik verwacht dat het enorm gaat lopen en er per Tikkie ‘maar’ 30x gebruik van gemaakt kan worden. Het kan dus zijn dat van een Tikkie -link de limiet is bereikt, die zal ik dan zo snel mogelijk vervangen.

❗️—->> Kleine werk-instructie die je echt moet nakomen, graag even goed doorlezen: klik de blauwe Tikkie-link aan, er wordt een nieuwe webpagina geopend van Tikkie. Dan staat er onder de €1,- een paars blokje met de vraag ‘+berichtje toevoegen?’ Daar MOET je jouw e-mailadres invullen, anders kan ik je geen patroon toesturen. Als je dat niet invult, ga ik er vanuit dat je alleen een donatie doet en geen patroon wilt ontvangen.❗️

Voor de Belgische haaksters onder ons die ook willen bestellen, stuur me maar een mailtje op mbymoon@outlook.com, dan krijg je een mail met een andere betaalmogelijkheid terug.

Na 26 december komt het patroon voor €2,50 in mijn shop te staan.

Deze actie loopt dus nog tot en met 26 december, dus tijd genoeg om er gebruik van te maken! Geef me alsjeblieft ook de tijd om de patronen te mailen, ik moet alles handmatig doen. Mijn patroon van spencer Sky heb ik ongeveer 100x voor de speciale goede-doel-actie-prijs van €3,- verkocht, daar heb ik het ook echt druk mee gehad😉 maar das niet erg hoor, alles voor het goede doel!

1: 🌟Link niet meer beschikbaar🌟

2: 🌟Link niet meer beschikbaar🌟

2 gedachtes over “Bestel nu het patroon van mijn Sloffy’s voor maar €1,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s