Testhaken!

Lijkt jou dat leuk en wil jij dat voor mij gaan doen?

Like en volg mijn pagina op Facebook, want daar plaats ik altijd als 1e mijn oproep voor extra testhaaksters en dan mis je ook helemaal niets. Lees gauw hieronder verder wat je stap voor stap kunt doen om daarvoor in aanmerking te komen… en mail me dan op onderstaand e-mailadres!

Stap 1

Ik wil eerst duidelijke foto’s van jouw eigen haakwerkjes zien, dus zorg dat je die al gemaakt hebt om in de mail te versturen. Mijn voorkeur ligt echt bij ervaring met het haken van kleding. Als je voornamelijk knuffels of amigurumi haakt, past jouw strakke haakhand waarschijnlijk niet bij mijn ontwerpen. Ik haak namelijk met zeer losse hand.

Stap 2

Ik wil minimaal 5 foto’s van jouw creaties ontvangen, zodat ik goed kan zien wat jij kan haken. Graag ook met een beetje uitleg waarom jij voor mij zou willen testen, wees creatief, want als je gezellig kunt kletsen, pas je het beste in mijn groep van gezellige testhaaksters.

Stap 3

Spreekt dit je allemaal aan? Lees dan nog even heel goed onderstaande tekst door, want het is echt belangrijk voor mij, dat je dit begrijpt.

Als ik je uitnodig om voor mij 1x te proeftesten en dat gaat goed, dan voeg ik je daarna toe aan mijn lijst van testhaaksters. Komt er dan een nieuw patroon om te testen, zal ik je vragen of je mee wilt doen. Je krijgt dan ook de informatie met betrekking tot de tijd die je hebt om het patroon te testen, welk garen er gebruikt wordt en de maten die getest moeten worden.

Je mag dan nog altijd ja of nee zeggen, want het is best intensief om het testen goed te doen. Het materiaal dat je gebruikt, is altijd van jezelf en wat je maakt, blijft ook van jou.

Ik vraag goede inzet en jouw bijdrage, echte betrokkenheid en actief meedenken. Dat vraagt soms veel tijd en energie, vaak uithalen en opnieuw haken. Dat opnieuw haken, dat is écht een onderdeel van testhaken, dus je hebt meerdere keren lol van je wol!

Ons contact verloopt grotendeels via Whatsapp, dan kun je direct je vragen in de groep stellen en uitleg krijgen. Daarvoor heb ik dus jouw mobiele nummer nodig.

Het enige dat echt moet bij mij, is dat je vergelijkbaar garen gebruikt met bij voorkeur dezelfde maat haaknaald en dat ik duidelijke ( en liefst mooie!) foto’s van jouw eindresultaat krijg, die ik online mag zetten.

Online is bij mij op mijn website, Facebook, Instagram en in het patroon dat ik ga delen met iedereen. Als je dat wilt, zal ik je dan ook taggen met naam en/of pagina, daar zal ik wel altijd eerst jouw toestemming voor vragen.

Zolang het patroon niet volledig getest en door mij goedgekeurd is, mag je er niets van delen.

Je mag altijd online delen dat je voor mij test, maar wel altijd met vermelding van mijn naam MbyMoon of #MbyMoon.

Denk jij dat je dit allemaal wilt gaan doen, heb je er nog steeds zin in? Mail me dan snel op: mbymoon@outlook.com. Dan krijg je snel een reactie van mij terug!