Grijp je kans en download mijn patroon van de Indy trui!

Alhoewel, nu hoef je geen haast meer te hebben, want ik heb net mijn 5e (!) verjaardagbox gedoneerd en heb besloten dat vanaf nu mijn trui Indy online blijft staan. Gratis, voor iedereen. Maar dan grijp ik wel meteen mijn kans om IEDEREEN te bedanken voor hun bijdrages, een dikke dank je wel!

Nu ben ik nog niet klaar met mijn actie hè… er komt nog meer, maar mocht je nu toch alvast (nog) een donatie van 1 euro voor mijn gekozen goede doel willen doen, dat mag en kan nog tot en met 26 december!!

Klik hiervoor op onderstaande link!

Wil je mij alsjeblieft € 1,00 betalen voor ‘Bijdrage STG Jarige Job MbyMoon’ via https://tikkie.me/pay/niicqs9ekap7gg0hpipj

Deze link is geldig t/m 29 december

En hieronder de knop om het patroon (PDF) van mijn mooie trui Indy te downloaden. En op mijn pagina met al mijn gratis patronen voeg ik deze ook toe, mijn trui Indy wordt het 32e gratis patroon.

3 gedachtes over “Grijp je kans en download mijn patroon van de Indy trui!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s