Soms maak je iets….

En dan tijdens het maken word je er al zo blij van! Dit garen is echt geweldig, zo zacht, soepel en dan ook nog die mooie blauwe kleur! Ik heb mijn spencer Sky al een paar keer gedragen en krijg er telkens complimentjes over. En ze moeten altijd even voelen, even aanraken wat ik draag. Want ja.. echt superzacht! (en nee, ik word niet gesponsord door de Action, alles koop en betaal ik zelf)

Het patroon van mijn spencer Sky is uitgebreid getest, met hetzelfde garen, maar ook met ander garen natuurlijk. Mijn testhaaksters mogen altijd zelf kiezen met welk garen ze gaan testen, dat geeft vaak heel fijne inzichten en met hun foto s en tips kunnen jullie zelf ook aan de slag met het garen van jouw voorkeur.

Deze keer is het patroon een kooppatroon geworden, dat doe ik soms, zodat ik mijn website en materiaal daarmee kan betalen en mijn hobby/passie met jullie kan blijven delen, zonder al teveel kosten voor mezelf.

Mijn patroon van de spencer Sky is ook nog eens extra aangevuld met een beschrijving om er arm/polswarmers bij te haken, extra leuk én warm als je de spencer als poncho gaat dragen. Deze polswarmers heb ik Yill genoemd.

Via onderstaande link kun je het patroon bestellen, mocht je geen Paypall hebben, is er al tijd een andere optie (Tikkie of een bankoverschrijving). Daarvoor mag je me ook zeker een berichtje of een mail sturen.

Patroon spencer Sky&Yill polswarmers MbyMoon (PDF)

Dit patroon is voor maat S/M – L/XL – XXL uitgeschreven. Omdat het erg ruim valt met grote armsgaten, kun je deze ook als een soort poncho dragen. En met de pols/armwarmers erbij, maakt het dan helemaal warm compleet.

€ 4,00

6 gedachtes over “Soms maak je iets….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s