Wat krijg je als je op Instagram meedoet met een actie?

Of beter gezegd, wat kreeg IK toen ik meedeed aan een actie op Instagram? Eerst een DM met de melding dat ik uitgekozen was om iets moois te maken van 3 of 6 bolletjes en welke kleurenset ik wilde ontvangen. Ik heb gezegd dat ik die keuze aan hen over zou laten en nadat ik mijn adres doorgegeven had, heb ik in spanning het pakketje afgewacht. Nou, in plaats van 3 of 6 bolletjes, kreeg ik er zelfs 9 toegestuurd.

Van De Hobbyvlinder, mooi vacuum verpakt brievenbuspakketje, ik hoefde er niet eens thuis voor te zijn. De bollen zaten helemaal platgezogen in een plastic verpakking en toen ik dat openmaakte, kregen ze vanzelf hun vorm terug.

In het pakketje zat ook een retourlabel, de afspraak met De Hobbyvlinder was dat ik mijn creatie terug zou sturen én dat ik er ook een patroon van mocht maken. Maar het allerleukste was: ik mocht zelf beslissen wat ik zou ontwerpen, maken en haken. Met 9 bolletjes kon dat natuurlijk alle kanten nog op.

Ik ben gaan ontwerpen en heb er een muts met een colsjaal van gemaakt, ze hebben van mij de namen Chilly&May gekregen. Het patroon is uitgeschreven en een paar van mijn testhaaksters hebben het patroon al getest en goedgekeurd. Deze keer staan zij niet met foto s en tips in het patroon, omdat het patroon van mij gratis weggeven mag worden bij de aanschaf van een vergelijkbare set garens bij de Hobbyvlinder. Mijn muts en colsjaal Chilly&May zijn al teruggestuurd en ze zijn er helemaal enthousiast over!

Het patroon is bij MbyMoon natuurlijk ook verkrijgbaar, maar dan als kooppatroon. Wil je deze bij mij bestellen? Klik dan op onderstaande link, betalen doe je met Paypall. Als je geen Paypall hebt, kun je me ook een berichtje sturen (dat kan ook via mijn SHOP) voor een andere betaalmogelijkheid.

0d599d55-07bd-42a1-b616-96e1217a9013

Patroon colsjaal en muts Chilly&May MbyMoon (PDF)

Een heerlijk warme colsjaal die je 2x om je hals doet met een bijpassende muts. De steek die ik gebruikt heb, lijkt op de stersteek, maar is net wat anders. Met omschrijving en foto’s duidelijk uitgelegd, deze leuke steek haakt lekker weg, is heerlijk vol en warm en aan beide zijdes helemaal hetzelfde.

€ 2,50

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s