Eindelijk, daar is dan het lang verwachte gratis patroon van mijn wikkelvestje Lindy!

Ik krijg echt zoveel complimentjes, het is vestje is ook echt prachtig, maar vergis je niet! Dit is zeker niet het makkelijkste patroon dat ik ooit ontworpen heb, sterker nog, het is best pittig. Dat mag ik zeker zeggen, want dat hebben mijn testhaaksters ook ondervonden. Ze hebben ook echt zitten zwoegen (én vloeken) soms!

Het 1e deel, het haken van de panden is nog niet zo moeilijk (maar ook daar mag je opletten hoor) Het in elkaar zetten van de panden en dat dan vervolgens met de boord het model pas echt gaat ontstaan… Niet voor niks heb ik over dit vestje een maand zitten verzinnen, ontwerpen, haken en weer achteruit…. er zit heel wat creativiteit in!

En nu mogen jullie dan eindelijk… klik op de knop om het patroon te downloaden en haken maar!

Veel haakplezier!

10 gedachtes over “Eindelijk, daar is dan het lang verwachte gratis patroon van mijn wikkelvestje Lindy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s