Patroon Alyssa truitje is getest en is nu te downloaden!

Na weer een intensief proces van testhaken door 9 van mijn vaste testhaaksters en 1 nieuwe testhaakster, is het patroon zo aangepast dat het online kan. Ik ga nog wel de schouderpassen opnieuw haken om met goede foto’s het deel met betrekking tot het vormen van de hals+boord iets duidelijker te maken. Dus loop je daar op vast, dan nog even geduld graag.

In het patroon zijn ook weer de resultaten opgenomen inclusief tips & alles wat mijn testhaaksters anders hebben gedaan. Wil je mijn truitje ook gaan haken? Druk dan op de download knop, want ook dit patroon is gratis voor iedereen!

Advertentie

3 gedachtes over “Patroon Alyssa truitje is getest en is nu te downloaden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s