Mijn Jody truitje, een heerlijk truitje om het zonnige weer te vieren!

Eindelijk! Tenminste, zo voelt het voor mij, eindelijk komt het lekkere weer eraan! Het fijne is dat zo nét voor het weekend het zonnetje al heerlijk schijnt.. en dus, als je dat wilt, kun je mijn truitje in het komende weekend in dat overheerlijke zonnetje gaan haken.

Ik had een oproepje geplaatst waarin ik vroeg of er haaksters zijn die voor mij willen testhaken, daar heb ik weer een paar leuke enthousiaste aanmeldingen voor gekregen. De afgelopen weken zijn zij al heel fanatiek bezig geweest om mijn patroon goed te testen, met verschillende garens en het wisselen van haaknaald (toch een grotere maat haaknaald), weer uithalen, andere maat dus toch meer steken, meer toeren en weer opnieuw haken. En nu zijn ze klaar met testen en heb ik afgelopen week hun resultaten al gedeeld op mijn pagina op Facebook.

Vanmorgen heb ik alle resultaat-fotootjes al op mijn Instagram gedeeld en nu gaat het patroon dan ook online.. gratis natuurlijk! Wil jij deze ook haken? Klik dan snel op onderstaande link!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s