April doet wat hij wil!

April doet wat hij wil, eigenlijk altijd al wel, maar dit jaar is april wel heeeeel fris begonnen hè? Dus nu nóg een trui haken, waarom ook niet?

Mijn testhaaksters zijn de afgelopen weken bezig geweest met het testen van mijn nieuwste haakpatroon. En dat is een haakpatroon voor mijn trui Joy en trui Joyce. Dit zijn 2 vrijwel identieke truien met wel 1 zeer duidelijk verschil: de mouwen.

Trui Joy heeft aansluitende mouwen en trui Joyce heeft pofmouwen. Beide beschrijvingen staan in hetzelfde patroon, maar deze keer is mijn patroon niet gratis. Soms maak ik een kooppatroon om de kosten van mijn hobby (mijn website, garens en andere haakspullen) deels te kunnen betalen om mijn hobby niet te kostbaar te laten worden. En na 7 gratis patronen in de afgelopen maanden, mag dat toch wel een keer, dacht ik zo…

Mijn testhaaksters hebben allemaal hun eigen versie gehaakt, hun tips en resultaten staan ook in het patroon. Ik heb zelf trui Joy ook nog een keer gehaakt, met ook wat eigen aanpassingen en in de kleuren grijs met roze weer een ander resultaat verkregen.

Wil je 1 van deze truien haken, het kooppatroon is te bestellen via onderstaande link of via mijn SHOP!

Patroon truien Joy en Joyce (PDF)

Uitgebreid patroon (PDF bestand) met een beschrijving van het haken van deze trui met V-hals en 2 verschillende mouwen (aansluitende mouw en pofmouw)

€ 4,00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s