Mijn 1e patroon van dit jaar, is mijn 33e gratis haakpatroon!

Na echt een hele drukke periode (mijn ouders helpen verhuizen, ze zijn beide 80 jaar en hebben ruim 55 jaar in hetzelfde huis gewoond) eindelijk weer wat meer tijd om mijn patroon goed uit te schrijven en ook mijn website bij te werken.

Mijn test-dames hebben weer lekker zitten haken, de afgelopen week heb ik hun resultaten gedeeld op mijn pagina op Facebook en nu is het tijd om het patroon met jullie te delen. Inclusief de resultaten en tips en fotootjes van mijn testhaaksters. Klik op onderstaande knop om het patroon van mijn Peyton colsjaal te downloaden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s