Lockdown creativiteit!

Mijn testdames vroegen of ik, voor tijdens de lockdown, die in NL december startte en nu bij ons nog steeds gaande is, wat voor hen kon verzinnen om te testen en daarmee de tijd te overbruggen.

Dat kon ik zeker wel, ik had nog genoeg Royal van de Zeeman in huis en ook zij konden wel wat in hun voorraad garens vinden. Want welke fanatieke haakster heeft nu niets van garens op voorraad in eigen huis hè?😉 en in België gingen de winkels zelfs weer open, dus dat zou echt wel goed komen!

Ik ben toen aan de slag gegaan, ben nog sneller gaan haken, heb nog sneller patronen uitgeschreven en deze nog sneller met hen kunnen delen. 2 superleuke (wel vergelijkbare, maar toch echt wel verschillende vesten) zijn onder mijn creatieve handen ontstaan. Het fluffy roze garen had ik ook nog liggen, ooit eens bij de Zeeman in de uitverkoop gescoord en dat kwam nu ook goed van pas!

De dames zijn al heel ver met testen, sommigen zijn al klaar zelfs, wordt dus heel snel vervolgd!

Dit is Quinty!
Dit is Marly!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s