Eigenlijk wel een feestje waard, toch?

Mijn 1e haakpatroon van 2021 en het 25e gratis haakpatroon op mijn site, dat is eigenlijk wel een feestje waard, toch? Alleen, in deze lockdown, die ook nog eens 3 weken langer gaat duren, is een feestje dus helaas niet mogelijk. Er wordt al zoveel online gedaan, dus dit kan er daarom ook nog wel bij eigenlijk!

Mijn 25e gratis patroon! Ik heb nog steeds veel inspiratie en dus komt er telkens weer wat nieuws onder mijn haaknaald vandaan. Met het bloggen over haken begon ik zo’n 6 jaar geleden, mijn 1e blog heb ik op 18 februari 2015 online gezet. Daar gaat heel wat denkwerk en voorbereiding aan vooraf, je wilt niets openbaar online zetten waar je achteraf niet achter staat hè… welke naam zou ik aan mijn blog geven bijvoorbeeld. En bestond die naam niet al, welke associatie heb je er mee, past het wel bij elkaar? Toen kwam er 14 maart 2016 mijn MbyMoon Facebookpagina, alleen…. hoe breng je die onder de aandacht? Weet je wat, ik start een actie: het 1e patroon van mijn Hoodycolsjaal krijg je gratis als je mijn pagina op Facebook liked en me dan een berichtje stuurt. Dat heb ik geweten, de berichtenbox ontplofte en de likes vlogen me om de oren. Binnen no time had ik een dagtaak aan alleen maar reageren op de verzoekjes, daarom heb ik het patroon maar gratis online gezet voor iedereen direct beschikbaar. Dat 1e patroon was een fotobestand, dat voor sommige mensen niet goed leesbaar was. Op 12 september 2018 heb ik het patroon door de wasstraat gehaald en omgezet naar een PDF-bestand. En inmiddels zijn al mijn patronen als PDF-bestand te downloaden.

Ik krijg nog steeds verzoekjes voor dat 1e patroon, op Pinterest zwerft dat bericht heerlijk intensief rond. De likes op mijn pagina zijn al dik over de 4700 heen gegaan, echt ook zo super om alle leuke reacties en complimenten te lezen telkens. En ja, die lees ik allemaal, dat waardeer ik echt!

Er komen zeker nog meer gratis haakpatronen bij hoor, bijvoorbeeld mijn zachtroze fluffy Marly vest. Linda heeft deze al getest en volgende week komt dat patroon online. Ook gratis, net zoals dit patroon voor mijn Quinty vest. Mocht je deze willen haken, klik op onderstaande download knop. Veel haakplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s