Kerstcadeautje voor jullie: het gratis patroon van mijn Valery trui!

Mijn testdames zijn echt top! Met mezelf erbij zijn er nu 9 Valery truien gehaakt… die resultaten zijn met foto’s al door mij op mijn pagina op Facebook en Instagram gedeeld en nu dan ook toegevoegd aan het patroon. Foto’s én hun tips, want deze trui is zeker prachtig, maar soms moet je toch wel wat aanpassen om het perfect voor jezelf te krijgen. De trui is lekker wijd en oversized, draagt heerlijk en warm.

De tips die ik van mijn testdames kreeg, heb ik verwerkt in het patroon. Maar… wil hier toch nog even aangeven dat het echt belangrijk is dat je de juiste maat haaknaald gebruikt voor jouw haak-hand. Te strak haken, dan zal bij deze trui jouw eindresultaat ook echt anders zijn. De trui zal tijdens het haken mogelijk te kort lijken (dat hebben mijn testhaaksters meerdere keren bij mij gecheckt of het wel klopte qua lengte), maar als je lekker los haakt, hangt het tijdens het dragen wat uit en is de lengte precies goed. Ook is het belangrijk op het juiste moment te testen of je de hals wat verder dicht wilt hebben, het pas/testmoment staat duidelijk in het patroon vermeld.

🎄Dan wil ik voor nu alleen nog zeggen: heel fijne Kerstdagen en pak je cadeautje maar uit door op onderstaande link (onder de foto) te klikken!🎄

Advertentie

2 gedachtes over “Kerstcadeautje voor jullie: het gratis patroon van mijn Valery trui!

  1. Hai,wat een fijn patroon die Valerie trui,helaas,wou er nog 1 maken maar zie nu dat ik het patroon niet meer kan downloaden,erg jammer maar ik probeer of ik het nog uit mijn hoofd kan,groetjes Renée

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s