2 hoodycolsjaals voor kleine kindjes ontworpen!

Dit vond ik echt een leuke uitdaging!

In de chat op mijn pagina op Facebook kreeg ik een berichtje met de vraag of ik ook een patroon voor een hoodycolsjaal voor kinderen had. En mijn antwoord was heel simpel: nee.

Nog niet, want waarom zou ik 4 jaar later niet eens aan de slag gaan om ze gewoon te ontwerpen? Op mijn bericht op Facebook kreeg ik wel al reacties dat er al creatief met mijn bestaande hoodypatronen omgegaan was en met een dunnere haaknaald en/of dunner garen waren er al hoodycolsjaals in een kleinere maat gehaakt.

Maar, je hoeft binnenkort niet meer creatief te zijn, want ik heb gewoon 2 ontwerpen klaar! De patronen schrijf ik nog uit en komen daarna (hoe kan het ook anders😉) gratis online beschikbaar voor iedereen.

4 gedachtes over “2 hoodycolsjaals voor kleine kindjes ontworpen!

  1. Wauw wat gaafffff Moon 🥰🥰🥰🥰🥰 echt super vet gaaf. Ik kan er dan gelijk wat gaan maken voor het kindertehuis.

    Thx alvast voor de patronen kanjer 👍👍👍

    Dikke knuf van Letty Leger des heils

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s