Mijn zomertruitje Ayla is getest en staat nu ook (gratis) online!

Mijn testhaaksters zijn er maar druk mee hoor, gelukkig zijn ze bijna allemaal klaar met het testen van Ayla en het patroon kan nu dus online! Marjan heeft haar foto’s afgelopen weekend al gemaakt en ook op een paar plaatsen op Facebook en Instagram gedeeld. Dus misschien ben je haar creatie online al ergens tegengekomen.

Marjan heeft alleen de achterzijde wat aangepast. In mijn ontwerp is de achterkant vrijwel volledig open en Marjan heeft het toch iets verder dichtgemaakt. Mijn patroon zegt dat het een zomertruitje is, maar als je eventueel voor een ander garen kiest, kan het ook in de herfst of zelfs de winter gedragen worden.

Het patroon kun je via onderstaande knop downloaden, maar het staat ook al op mijn pagina waar ik al mijn gratis patronen deel. En die gratis patronen, die blijven ook echt altijd gratis!

Veel haakplezier!

Advertentie

2 gedachtes over “Mijn zomertruitje Ayla is getest en staat nu ook (gratis) online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s