Het PDF patroon zomervestje Syl (gratis) is nu ook online!

Wie mijn pagina op Facebook een beetje volgt of mij ook al op Instagram heeft gevonden, had misschien ook gezien dat ik testhaaksters zocht. En die heb ik dus ook gevonden: Linda, Wilma en Els hebben zich de afgelopen week enthousiast door mijn patroon heen gehaakt.

Els heeft gemerkt dat haar manier van haken niet hetzelfde resultaat oplevert dan wat in mijn patroon omschreven is, we zijn er helaas nog niet achter waardoor het komt. Ze is nog fanatiek haar eigen versie aan het haken en zodra ze deze af heeft, komt er een update voor jullie online.

Linda en Wilma hebben wel het gehele patroon kunnen aanhouden en ik mag hun resultaat hier en ook in het patroon delen.

Wil jij dit patroon ook haken? Klik dan op onderstaande link:

2 gedachtes over “Het PDF patroon zomervestje Syl (gratis) is nu ook online!

 1. Hoi Moon,

  Hier ben ik weer ( Letty op insta was ik blijdatikbrei 😉)

  Ik ben op insta voorlopig gestopt omdat ik knetter werd van alle reclame en ongevraagde vreemde personen op mijn account. Ik zou het leuk vinden als ik je werkjes hier op mijn mail kan zien. Het vestje is erg leuk meid 💖

  Nou groetjes hoor ook aan je dochter Eline en tot later weer.

  Liegs Letty 😘💋

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s