Zo, 2 maanden stilte is wel weer genoeg!

De afgelopen 2 maanden ben ik stil geweest op mijn FB-pagina en hier op mijn website, maar mijn vingers en haaknaalden hebben ondertussen geen rust gekregen hoor.
Ik moet wel eerlijk toegeven dat de stilte ook te maken had met het feit dat er een tijdje helemaal niks leuks onder mijn handen ontstond. Vol inspiratie en zin begon ik aan een truitje, de hals lukte na 4x opnieuw beginnen práchtig, maar dan ben ik bij de onderkant (want van boven naar beneden hakend) en bleek het een mega-degelijk ding te worden. Uren werk, heb het gewoon weer uitgetrokken.

En als dat een keer of 6 ‘moet’, gaat de lol of de zin van het delen met jullie er echt helemaal vanaf.

Maar, haken is echt mijn passie en dat blijf ik doen, opgeven is geen optie hè? Dus, al hakend nadenken waar het aan zou kunnen liggen, kom ik tot de conclusie dat ik afgeweken was van verzinnen en ontwerpen van net-even-wat-anders-creaties!
En omdat ik toch ook nog lekker op vakantie ging naar Zeeland, heb ik gewoon wat langer ‘vakantie’ van mijn online-haakleven genomen.
De komende tijd ga ik patronen uitschrijven van mijn net-even-wat-anders-creaties die ik de afgelopen weken gehaakt heb. Zodra ik het met jullie kan delen, zet ik ze hier online!

Er zijn nog wat meer dingen onderweg, nog niet alles heb ik af, maar wat al af is, is dit…. nu nog op zoek naar leuke namen voor mijn creaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s