Het patroon (PDF) van mijn Romy top is beschikbaar in maat L-XL-2XL

En vanaf nu te bestellen via onderstaande link of via mijn SHOP (betalen via onderstaande link en in mijn shop kan helaas alleen met PayPal) of je stuurt me een berichtje op mbymoon@outlook.com als je op een andere manier dit patroon wilt betalen/bestellen. Je krijgt dan van mij een betaalverzoek/tikkie of ik mail je terug met de gegevens hoe je het zelf kunt overboeken.

Wil je weten op welke manier ik de maten berekend heb, kijk dan op mijn Matentabel MbyMoon, dan weet je of het jou ook zal passen.

Patroon Romy top L-XL-2XL MbyMoon (PDF)

Deze top haak je niet standaard van boven naar beneden of andersom, maar eerst 2 stroken en dan aan weerszijde naar links en rechts. Het heeft een lichte a-lijn vorm, waardoor deze heerlijk draagt.

€ 3,50

2 gedachtes over “Het patroon (PDF) van mijn Romy top is beschikbaar in maat L-XL-2XL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s