Vanaf nu is ook het patroon van mijn lentetrui Yente te bestellen!

Vanwege het heerlijke weer heeft het testhaken iets langer geduurd (niet erg eigenlijk, dat geweldige zonnetje waar je nu in deze tijd echt optimaal van mag genieten hè!) maar nu is het patroon dan toch helemaal getest door Simone en ook nog volledig goedgekeurd. Dus met haar tips en foto’s kan het patroon nu dus online.

Maar heb je ook al gezien dat er ongemerkt telkens een paar likes op mijn pagina bijkomen en dat ik nu al over de 4.000 zit? Reden voor een leuke actie, want daar ben ik dus ook echt blij mee, dank je wel allemaal!!

Het patroon van mijn lentetrui Yente is tot en met aanstaande zondag 26 april (dus ruim 4 dagen) met 50% korting te bestellen!!
Klik hiervoor op onderstaande link (als je via Paypal wilt betalen) of stuur me een berichtje via mail op mbymoon@outlook.com als je op een andere manier wilt betalen.

Je kunt het patroon vanaf nu ook via mijn SHOP bestellen, daar staan ook mijn andere patronen en creaties/ontwerpen die ik verkoop. Neem daar ook zeker even een kijkje!

Trouwens, mijn andere testhaaksters Jax en Ebby zijn nog aan het testhaken, hun tips worden later nog toegevoegd aan het patroon.

Patroon Lentetrui Yente MbyMoon L/XL (PDF)

Een heerlijk luchtige trui, perfect voor de lente of een frisse avond. (korting is niet meer van toepassing)

€ 4,00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s