Bohovestje Yelena in een weekje gehaakt.

2 reacties

Heb jij ook zo genoten van het zonnige weer de afgelopen tijd? Heerlijk toch?

Ik kreeg echt een zomers gevoel van die zon, maar ’s avonds werd het toch wel fris. Daarom kreeg ik het idee om een omslagdoek te haken dat toch ook wel weer een echt kledingstuk is, dus een soort omslagvestje.

Vorige week woensdag was ik bij de Action en daar vond ik 2 bollen in dezelfde kleurstelling van de Amazing cake. Leuk hè, die kleurtjes? Al vaker deze bollen in mijn handen gehad, maar eerder nog geen echt idee wat ik er van kon maken. En nu wel..

Dus begonnen, proberen en testen wat er kon met dit garen. Het is opletten en voorzichtig haken, want de 4 draadjes zijn erg los en niet in elkaar gedraaid. Dus je steekt er makkelijk met de naald door en daardoor ‘vergeet’ je soms een paar draadjes. Dus geregeld weer een toer uitgehaald, want dat was toch niet echt mooi.

Alleen, het uiteindelijke resultaat van mijn vestje is meer boho, dan het omslagvestje wat ik voor ogen had. Helemaal niet erg, zeker zo leuk! Ik heb net te weinig garen over voor franjes, maar dat zou ook zeker een optie kunnen zijn.

Het patroon ga ik nog uitschrijven en wordt gratis. Mocht je deze ook willen haken, hou mijn site (én mijn pagina op Facebook) in de gaten!

2 comments on “Bohovestje Yelena in een weekje gehaakt.”

  1. Het is een prachtige vest. Ik weet alleen niet hoe je aan zoveel steken komt. Zit even vast. Heb nu tot de mouw gedaan. Die 70 steken afgeteld. Nu weet ik het even niet meer. Hoop dat je me misschien kan helpen hiermee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s