Project 3 van de 4 nu ook af..

Geen nieuw iets, maar gewoon nogmaals mijn truitje Ivy. Want ook ik vind haar nog steeds supermooi!

Ik krijg de afgelopen weken veel haaksters op mijn site die dit truitje volgens mij ook aan het haken zijn, want elke dag staat deze in de top van mijn resultaten. Mocht je haar ook willen haken, via deze Link naar gratis patroon Ivy kun je het vinden.

Alleen, het garen dat ik deze keer gebruikt heb, heeft er voor gezorgd dat het resultaat anders is. Dit garen komt van een truitje dat ik tig jaar geleden voor mijn dochter haakte. Die ze niet wilde dragen en ik toen met de onderzijde in chloorwater gehangen heb.. kijk eens lieve dochter, een keileuk bleek-effect, maar mijn lieve dochter vond het nog steeds niets. Na zoveel vlijt en werk, beetje een teleurstelling. Dus het truitje uitgehaald en nu mooi het garen hergebruikt.

Resultaat is anders dus, niet minder mooi, maar helaas net iets te klein voor mezelf. Dus deze ga ik verkopen, mocht je interesse hebben, laat maar weten of ga naar mijn SHOP waar ik alles heb staan wat te koop/te bestellen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s