Carnaval is een feestje!

Dit jaar ga ik als Pink Lady!
Neeeeee, niet als een appel, maar echt op en (over the) top en compleet in roze.

Ik heb een roze jurk gekocht (voor maar 1 euro!) deze gepimpt met de meest rare roze dingen die ik bij de Action vond-> 2 douchepuffs uit elkaar gepeuterd en met paillettenband aan de randen gezet. Toen nog een fluo-roze discosetje met kettingen, beenwarmers, handschoen-netjes en tule-rokje gekocht. De ketting, de beenwarmers en handschoenen gebruik ik gewoon, maar het tule-rokje zit nu aan een roze haarband bevestigd met daarop een lichtsnoer op batterijen met (jaja) roze konijntjes. Compleet met een roze legging, roze horloge, knipperende roze sportbandjes, roze diamantstickers voor op mijn gezicht en uiteraard roze lippgloss en make-up!
Ik leen nog de knalroze Vans van mijn dochter en heb een vergeten knalroze tas op zolder gevonden. En heb ik als aanvulling op deze outfit in ongeveer 2 weken een roze bolero gehaakt. Gewoon al hakend verzonnen, helemaal leuk!

Ik deelde de foto’s van deze bolero natuurlijk op mijn pagina op Facebook MbyMoon, maar ook in 1 Facebook-haakgroep. Meteen kreeg ik vragen of er ook een patroon van was, euhm.. nee, daar had ik niet op gerekend, want ik haakte de bolero eigenlijk alleen voor mezelf met carnaval.

Maar met de minimale notities die ik gemaakt had en 2 van mijn testhaaksters (Jax en Simone, jullie zijn toppers!!) die het patroon doorgelezen hebben en de foutjes eruit filterden, heb ik nu dus een patroon, die ik weer gratis met jullie deel.

Dit patroon is dus NIET getest hè…. Haken op eigen risico 😀
Mocht je dus foutjes tegenkomen, laat het me dan maar direct weten via de chat op mijn pagina op Facebook, dan kan ik het direct aanpassen.
Voor nu, alvast een fijne carnaval (als je gaat) en veel haakplezier!

Mocht je me zien, tik me even aan, altijd gezellig!

Carnyval Rosé bolero MbyMoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s