Royale sjaal voor mijn dochter nu al klaar!

Ze heeft een nieuwe oversized jas gekocht, maar had er nog geen sjaal bij. Mams kreeg de opdracht om een royale, grote, ruime, heerlijke warme sjaal te haken en na wat voorbeelden van steken via whatsapp (jaja, mevrouw slaapt op zolder en dan is dat zoooo handig hè) kon ik aan de slag.

10 bollen okergele Royal van de Zeeman, met haaknaald 8 en dubbeldraads in de mandensteek. Schoot heerlijk snel op.

Mocht je deze ook willen haken: 50 lossen, 1e toer stokjes en vanaf dan gewoon 2 reliëfstokjes voor/achterzijde en dat elke 2 toeren wisselen. Verstand op nul en haken maar. Ik heb de laatste toer in halve reliëfstokjes gehaakt, waardoor begin en eind van de sjaal vergelijkbaar is. Meer is het niet om dit leuke effect en een blije dochter te verkrijgen. 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s