Gratis patroon van mijn Holly vest staat nu ook online!

Wil je Holly ook haken, klik dan de link aan:

Holly vest MbyMoon (PDF)

Leuk weetje:
Mijn testhaakster Simone heeft het patroon getest zoals ik het geschreven heb, voor maat 46/48. Ze vond het heel leuk om te haken (in 2 kleuren!!) maar haalt het nu alweer weer uit. Waarom? Omdat ze deze nogmaals gaat haken, maar dan in een kleinere maat… hopelijk krijg ik dan nog fotootjes die ik met jullie kan delen.

Het patroon wordt ook nog (eenmalig) getest door Martine, zij had de fout in het patroon van Brooklyn ontdekt en had dus een primeurtje te pakken. Ze heeft aangegeven dat ze niet zo snel haakt, maar das niet erg toch? Gelukkig had Simone geen foutjes ontdekt tijdens het haken, heeft Jax het goed voor me doorgenomen en zodoende kan het patroon nu toch al online, veel haakplezier!

En mocht je het nog niet gevonden hebben, ik heb hier op mijn site ook een aparte en overzichtelijke pagina met ál mijn gratis patronen, klik hiervoor op onderstaande link:
Alle gratis patronen MbyMoon op 1 pagina!

4 gedachtes over “Gratis patroon van mijn Holly vest staat nu ook online!

  1. Het lijkt mij een prachtig patroon maar is er ook een tekening van zodat ik kan zien hoe het moet? Zonder plaatjes vind ik het lastig en is voor mij de eerste keer dat ik een vest wil maken.

    Like

      1. Dat staat in het patroon omschreven, je haakt eerst stroken, daarna haak je er meteen de panden aan vast. Echte onderdelen/delen zijn er dus niet. Achteraf hoef je dus maar heel weinig in elkaar te zetten.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s