Patroon Lilly Colsjaal is nu ook (gratis) online beschikbaar!

Ik had nog wat bollen groen over (van mijn Holly vest) waar ik nog geen directe plannen mee had. Maar dat duurde niet lang, want toen ik bij de Action binnen liep, zag ik zo’n mooie bol verloopgaren liggen met de naam ScarfieCake. En die verleidelijke bol was nog verleidelijker voor mij vanwege een glittertje! En die bol wilde met mij mee…

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk thuis direct aan het haken geslagen, wilde het verloopgaren samen met het restant groene garen gebruiken in die mooie Moroccan Tile Stitch die ik ook bij mijn Candy Colsjaal had gebruikt. Maar dan toch weer net iets anders (al vindt mijn dochter het exact hetzelfde, die wilde deze sjaal al de naam Copy geven)

Mocht je Lilly ook willen haken, klik dan op deze link-> PDF Lilly Colsjaal MbyMoon

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s