Testhaak-ster(s) gezocht!! (en gevonden)

Update: ik heb 4 testhaakSTERREN gevonden en ze zijn al begonnen met haken, zo heerlijk enthousiast!


Ik zoek een echte STER in haken, bij voorkeur iemand die heel veel ervaring heeft in haken van kleding, die houdt van creatief haken, soms ook zelf dingen verzint en die met me mee kan denken in het uitschrijven van mijn patroon. De afgelopen 6 weken ben ik druk bezig geweest met het haken van dit mooie vest, op speciaal verzoek van Daniëlla. Ik kreeg foto’s met voorbeelden via Whatsapp toegestuurd en ze vroeg me of ik zoiets ook zou kunnen maken, dus ontwerpen voor haar.

En toen zei ik heel stoer: Tuuuuk kan ik dat!!
Ik heb haar maten opgevraagd en ik ben dus aan de slag gegaan. Vandaag (na 6 weken creatief haken, uithalen, verzinnen, meten en weer opnieuw haken) heb ik Daniëlla heel blij gemaakt, het vest is af! En ze heet Kyra!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Maar nu? Nu ga ik het patroon uitschrijven.
Tussendoor heb ik heel erg veel notities, krabbels en (aan)tekeningen gemaakt. Daar probeer ik nu een mooi verhaal van te maken en met foto’s zal daar dan een patroon uit volgen.

Dat patroon wil ik eerst door 1 of 2 testhaak-STER(s) laten haken. Deel 1 (het achterpand) heb ik net klaar, daarna volgt het voorpand, de capuchon, de mouwen en dan nog de afwerking. Het is een pittig ontwerp, niet echt makkelijk uit te schrijven, dus ik denk ook niet heel makkelijk te lezen/begrijpen, maar ik doe mijn best het duidelijk te omschrijven. En voordat ik haar (Kyra wordt mijn 1e kooppatroon) dan online zet, heb ik dus 1 of 2 ervaren haakpatroon-testers nodig die het (gratis natuurlijk) voor me willen testen.

1 heel harde voorwaarde is dat je mijn vest Kyra binnen 4 weken kunt haken (ik ben 6 weken bezig geweest met ontwerpen en haken, dus dat is echt haalbaar) en dat je vergelijkbaar garen gebruikt
Ik gebruikte 14 bollen van 100gram/240 meter per bol en haaknaald 4 en 4,5.

Denk je hieraan te voldoen? Dan zou ik graag een berichtje/mailtje van je ontvangen op mbymoon@outlook.com. Ik zou het ook fijn vinden als je wat voorbeelden van jouw creacties bij zou kunnen sluiten, zodat ik in kan schatten of je inderdaad DE haak-STER voor mijn Kyra bent.

Het patroon schrijf ik in delen uit, deel 1 is nu klaar, dus je kunt meteen aan de slag.

—>> Update: 3 testhaaksterren gaan al voor me slag, aanmelden mag, maar ik ben dus voor nu voorzien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s