Carnaval!!

Druk bezig geweest met uitdaging 2.0, ik haak lekker creatief door aan mijn ontwerp en het schiet al goed op. Op mijn pagina MbyMoon op Facebook deel ik af en toe een kleine update.

En soms kom ik gewoon tijd tekort, want.. drukdrukdruk hè. De afgelopen weken heb ik best wel wat tijd gestoken in het samenstellen van mijn en mijn dochters outfit, want dit weekend staat in het teken van… CARNAVAL!!

Niet dat ik alle dagen aan de zwier ga, maar op zaterdag ben ik met de carnaval áltijd in de stad (Lampegat de gekste!) te vinden. Vorig jaar voor het eerst met mijn dochter en dat was zó gezellig, dat we dat dit jaar ook weer doen. Vorig jaar hebben we zomaar wat uit de carnavalsdozen getrokken, maar dit jaar hebben we een echte outfit bij elkaar verzonnen:
The lady’s in blue.

We dragen heul veul blauw dus, waaronder een blauwe jurk, een opgeleukt mega-groot vest, blauwe bloemen, blauwe veren en blingbling op onze hoeden, handschoentjes, lekker veel spuuglelijke kitsch en glitterdingen. Lederlook legging. Bijpassende make-up met plak-strass-steentjes op ons gezicht, allemaal in blauw uiteraard.
En die outfit maken we compleet met de meest afschuwelijke glitterslippers die ik voor het gemak (en draagcomfort) voorzien heb van een gehaakt deel!

Hele dikke sokken erin en gaaan!

Mijn zoon en een vriend zijn er ook bij, zij zijn herkenbaar aan hun schaakbord-pak en maf gedrag. 😊
Mocht je ons tegenkomen en herkennen, tik me effe aan, gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s