Gratis patroon (PDF) colsjaal Nicky MbyMoon online!

2904817d-424e-4541-a893-e54a83cccbfa

Gehaakt met 2 Flowcakes van de Action

Gisteren mijn colsjaal afgemaakt, vandaag al gedragen naar mijn werk, want het was vanmorgen toch echt nog fris hoor.. ik moest zelfs nog krabben.

En nu?thumbnail_image1 (2)

Heb ik mijn colsjaal de naam Nicky gegeven, het patroon al uitgeschreven en staat deze nu ook al online.
Helemaal mooi met mijn zelfverzonnen (dat denk ik nog steeds, want nog nergens tegengekomen) reliëfpuffsteek, niet echt moeilijk en zeker geen groot project, dus wil jij hem ook maken?

Klik dan op deze link-> Colsjaal Nicky MbyMoon

4 gedachtes over “Gratis patroon (PDF) colsjaal Nicky MbyMoon online!

 1. Wat een prachtige steek, heb nog zo’n bol liggen welke maat haaknaald heb je hiervoor gebruikt;
  Ik ga er mee aan de slag,jij ook suc6 met haken hoor. Ik doe het ook altijd gezellig tussendoor.
  Atelier Adriana

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een ontzettend mooie patronen heb je zeg! 😍 Ik ben nu met deze col bezig maar mijn haakwerk krult helemaal om. Ik heb nu 6 toeren gehaakt. Komt het goed naarmate ik verder ga? Ik heb naar mijn weten niet te strak gehaakt. Alvast bedankt voor je reactie!

  Like

  1. Dank je!!🥰 de mijne krult ook wel een beetje om, hoor. Te strak haken is het niet echt. Wat wel een flink verschil kan maken, is de reliëfpuff nóg een beetje ruimer te nemen. Als dat niet goed lukt, een naald nemen die een halve (of zelfs een hele) maat groter is. Gewoon proberen op het deel dat je nu haakt, dan voel je meteen het verschil. Succes!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s