Nieuwe uitdaging 2.0

Daniella en ik waren het er vrij snel over eens, het verloop van het garen dat ik gebruikte, was niet mooi genoeg voor haar vest. Of beter gezegd: saaaaaai..

Dus, op jacht naar een ander garen en wonder boven wonder vrijwel meteen gevonden! 9 dezelfde bollen bij de 1e Action die ik binnen liep, de rest heb ik net nog bij de 3e Action gevonden en nu kan ik verder met ontwerpen. Wat ik begonnen was, vond ik al heel geslaagd, dus nu met haaknaald 4 en 70 steken weer een begin gemaakt in reliëfstokjes.

Oh, en met het andere garen? 4 bollen heb ik teruggebracht. 2 bollen waren al aangesproken, dus daarmee eerst een stukje achteruit haken, tegelijk weer dubbeldraads vooruit haken en een nieuw project met mijn reliëfpuff is gestart.

2 gedachtes over “Nieuwe uitdaging 2.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s