Nieuwe uitdaging!

Daniella vroeg me of ik een vest kon ontwerpen voor haar. Jaaaa, natuurlijk, leuke uitdaging ook!
Ze heeft me wat voorbeelden op foto via WhatsApp doorgestuurd. Een paar vesten gehaakt door een kennis, die het zelf verzonnen had zonder patroon, maar niet meer haakt. (Ik weet nog niet of ik de foto’s mag gebruiken voor mijn blog, daarom kan ik ze niet laten zien)

Hmmm, een échte uitdaging dus!
Op jacht naar garen, leuke aanbieding bij de Action en aan de slag met de maten die ik doorkreeg. Beetje jammer dat het kleurverloop niet meer vloeiend in elkaar overloopt, maar ik vind de kleuren wel echt heel mooi…

Na 3 avondjes haken (én alles noteren, want dit wordt natuurlijk ook weer een MbyMoon-patroon) is dit het resultaat tot nu toe. Het achterpand (vastgespeld op mijn paspop) sluit passend aan op de rug, maar vanuit de onderkant loopt het dan klokkend uit. En dat deel wordt nog 2x langer, is de bedoeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s