Nieuw project gestart

Ik ben een nieuw project gestart.. wat precies, dat vertel ik eventjes nog niet.

Wel mag je weten dat ik ruim 20 jaar geleden iets gehaakt heb, nagemaakt van iets dat mijn moeder bijna dagelijks gebruikte. Ik woonde al ruim 10 jaar niet meer thuis en het ding was vroeger altijd zo handig in gebruik, dat ik dat zelf ook wilde. Dus vroeg ik haar waar ze dat gehaald had. Zelfgemaakt met de naaimachine, zei mijn moeder.

Nu heb ik in een ver verleden de MDGO mode/kleding gedaan, dus de naaimachine is me niet vreemd. Maar ik wilde het haken. Het hoefde niet stylisch te zijn hoor, iets wat je in je eigen huishouden gebruikt, heeft dat niet nodig. Dus van een uitgehaalde bol witte en zalmroze katoen, heb ik op gevoel het ding nagemaakt. Perfect in gebruik, maar na 20 jaar, is ze aan het verslijten.

En ze verdient stylisch een update!
Deze kleuren heb ik gekozen:

Wordt snel vervolgd..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s