Colsjaal in Kerstkleuren

Mijn dochter zit momenteel voor stage in the UK, dus ik kan hem nog niet geven, maar ik mag hem wel hier showen.

Ze is echt gek op Kerst, draagt al maanden haar foute Kersttruien (mijn zoon overigens ook hoor) maar vindt, net zoals ik, dat Sint het land uit moet zijn, voordat ons huis in Kerstsfeer onder gedompeld wordt. Maar dat heeft me niet tegengehouden om alvast een leuke colsjaal te haken voor haar en dit is het resultaat:

Ik heb voor het patroon een filmpje op YouTube gevonden en daar mijn eigen draai aan gegeven, zodat elke Granny aan beide zijdes gelijk en mooi zou zijn.

Wil je zien hoe/wat, via deze Link op YouTube voor de basis van mijn Granny’s. Ik heb er 5 gemaakt en na even puzzelen, op de perfecte manier aan elkaar gezet. Resultaat was precies wat ik wilde, een mooie volle warme sjaal!
En mijn dochters reactie was:😍😍😍😍

2 gedachtes over “Colsjaal in Kerstkleuren

  1. Goede avond even een berichtje heb een vraag heb die leuke kerstsjaal gezien dacht die kan ik wel maken voor kerst maar geen patroon kunt U me helpen hoor graag van U want ik vindt hem erg leuk grt christien

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s