Gratis patroon (PDF) hoodycolsjaal Ruby MbyMoon online!

Als je mijn pagina MbyMoon op Facebook volgt, had je het al kunnen weten… of had je het al kunnen verwachten: een gratis nieuw patroon online!

Ik draag de Ruby zelf natuurlijk al een paar dagen, want het is kouddddd… het is eindelijk winter geworden in Nederland. Ik krijg heel veel complimentjes over deze hoodycolsjaal Ruby, de kleur vindt iedereen zoooo mooi. Het is ook echt de kleur van dit seizoen.
En het is  dus december, een maand met heel veel feestdagen (ben ik dol op!), aandacht voor elkaar, veel samen zijn en daar horen altijd cadeautjes bij.
Ik vind jullie lief, dat ik daarom dus ook een cadeautje geef aan jullie, omdat ik zoveel geweldige en enthousiaste reacties krijg op mijn ontwerpen. En ook vanwege heeeeeel veeeeel likes op mijn pagina op Facebook.

Ik heb deze keer ook een nieuwe steek verzonnen, tenminste, ik ben hem nog nergens op internet tegen gekomen. Ik heb de steek een naam gegeven: de reliëfpuff.
De uitleg heb ik in het patroon geschreven, met wat foto’s om het duidelijker te maken, maar volgens mij zal het de wat meer ervaren haakster (of zelfs haker) zeker lukken. Mocht je hem toch herkennen, laat het me dan weten met linkjes, foto’s en alles wat erbij hoort, want dan corrigeer ik het direct en vermeld ik ook meteen aan wie de eer toebehoort. Tot die tijd, ben ik de trotse eigenaar van deze steek.

De decembermaand, een heerlijke maand.. geniet ervan, ik wens jullie fijne feestdagen!!

Klik hier voor het PDF bestand van mijn nieuwste patroon->Hoodycolsjaal Ruby MbyMoon (PDF)

8 gedachtes over “Gratis patroon (PDF) hoodycolsjaal Ruby MbyMoon online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s