Gratis patroon (PDF) woonvest Starly MbyMoon online

Belofte maakt schuld, maar nooit gedacht dat ik zo snel mijn belofte zou moeten nakomen. Op mijn pagina MbyMoon op Facebook geschreven dat ik zooo graag de 3000 likers van mijn pagina wilde halen, dat ik beloofde het patroon van Starly daarna gratis online te zetten. Elke dag komen er gewoonlijk ongeveer 20 à 25 nieuwe likes bij, dus het steeg al gestaag, maar nu explodeerde het gewoon! Zoveel enthousiaste reacties, zoveel complimenten over mijn woonvest, zoveel keren dat mijn bericht gedeeld werd, maar het delen van mijn berichtje op een haakgroep van Facebook, did the trick.

Resultaat? Binnen 15 uur meer dan 300 nieuwe likes, BAM!1541675527391

En ja, dan moet ik mijn belofte nakomen. Ebony (van Ebby’s) heeft het patroon getest en het vest in prachtig okergeel gehaakt. Ze is bezig met de laatste toeren en heel enthousiast over het patroon. Ze gaf me de goede tip om de achterkant met een tekening te verduidelijken, dat heb ik toegevoegd aan het patroon, want ik kan me inderdaad wel voorstellen dat niet iedereen het meteen door heeft, hoe ik het omschrijf.

Nu is mijn patroon (in PDF) compleet en gaat deze online.
Klik op deze link: Woonvest Starly MbyMoon (PDF) en het patroon opent in een nieuw venster in een PDF bestand.

Veel haakplezier!!

4 gedachtes over “Gratis patroon (PDF) woonvest Starly MbyMoon online

  1. Beste, Ik zoek wol voor deze vest aangezien de wol van zeeman niet meer verkocht word. Ik vind wel voor de juiste naald maar dan is de looplengte veel te weinig. Wat kan u aanbevelen? Bedankt en groeten

    Geliked door 1 persoon

    1. Dat klopt, dat garen is niet meer in de verkoop helaas. Het vest is al door anderen gehaakt met Julia garen van de Zeeman, haaknaald kan hetzelfde, maar de looplengte van het Julia garen is 170 meter. Je kunt ook kiezen voor dubbeldraads haken, dan kies je bijvoorbeeld voor Royal (haaknaald 4-5 met looplengte 241 meter) en gebruik je haaknaald 8. Dan kom je per 2 bollen (dubbeldraads) maar ongeveer 9 meter tekort, dan heb je dus aan 24 bollen genoeg. Nadeel is wel dat je vest echt een heel stuk zwaarder wordt. Je zou mogelijk op Facebook in de diverse groepen een verzoek of vragen kunnen stellen of iemand je nog aan Rachel kan helpen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s