Druk bezig ja… maar met wat?

Met haken, dat wel, maar het zijn vooral bestellingen van mijn geweldige Hoody!

De vorige bestelling (zwarte Hoody) kon ik alleen bij daglicht haken, dus ’s avonds leefde ik me uit op een nieuwe variatie van mijn Hoody. En die is nu klaar, ik heb hem al op gehad naar mijn werk en naar het feestje van mijn zus, om te showen. En ja, ze vonden hem práchtig!
Het patroon is ook al een heel eind uitgeschreven, maar nog niet af. En ik moet natuurlijk ook eerst weer mooie foto’s maken van die Hoody, terwijl hij gedragen wordt. Mijn dochter wil mogelijk wel weer model staan…

Ik heb nu net weer een lichtgrijze Hoody bestelling klaar, begin binnenkort aan een zwarte en daarna nog eentje waarvan de kleur nog niet gekozen is. Ik zou daarna nog wel 5 bestellingen kunnen aannemen, maar heey, Moon neemt heel even een time-out wat bestellingen betreft. Ik wil even weer wat nieuws maken/verzinnen, even lekker crea bezig zijn in plaats van mijn Hoody telkens weer te haken, die kan ik zo onderhand wel droooomen… én ik wil het nieuwe patroon volledig uitschrijven.

Op Facebook wordt MIJN PAGINA massaal geliked, dagelijks krijg ik er soms wel meer dan 10 erbij. Ik zit nu op precies 1258 likes, dus echt onderweg naar 1500 likes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s