De 2e bestelling van mijn hoodycolsjaal Hoody is ook af!

Dubbeldraads haken met zwart is een drama, tenminste bij kunstlicht. Dus best wel lang bezig geweest om deze hoody af te maken, want het is snel donker deze herfstdagen.

Morgen ga ik hem afgeven bij de mevrouw die hem bestelde, hopelijk is het prcies wat ze er van verwacht. Wel met een pompon erop, want dat wilde ze graag. En omdat ik hem met garen van de Zeeman (de Action heeft momenteel geen pikzwart garen) en haaknaald 6 heb gehaakt,  is deze hoody compacter en dichter. Dus nog warmer en nét wat eleastischer. En had ik nog wat garen over om de pompon te maken.

Dus meteen ook een tip voor degenen die hem zelf haken: kijk wat voor jou het mooiste is en het fijnste haakt. Een kleinere haaknaald of juist een grotere, dubbeldraads of misschien ander garen dat dunner is, maar dan 3 draden tegelijk, het kan allemaal. Mocht je vragen hebben, mail me dan op mbymoon@outlook.nl of stuur me een berichtje via Facebook, dan krijg je snel antwoord van me terug!

Ik krijg ook vragen over de vorm van de Hoody als hij af is, het is dus een L-vorm.

2 gedachtes over “De 2e bestelling van mijn hoodycolsjaal Hoody is ook af!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s