2 geheime projecten..

Ssssst… druk bezig met 2 geheime projectjes, beiden voor onder de boom, dus sssst… ik ga nu nog niet verklappen wat het wordt hoor, dat doe ik later in een blog met duidelijke foto’s. Al kun je de 1e waarschijnlijk wel raden☺️

De blauwe lukt heel goed, ik heb het Lisa garen gekregen en volgens mij is dat van de Action. Erg elastisch ook, haakt niet echt zuinig, maar wel heel rekbaar, dus ik denk dat het heel comfortabel draagt.

Mijn 2e project vraagt meer tijd én geduld, ik dacht: dat haak ik wel even!<<
ar het valt tegen.. ik krijg de rand niet zo mooi recht, dus ik heb het eventjes weggelegd tot de haakzin er weer volledig is. Eerst de blauwe afmaken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s