Zo blij, maar nu even niet zo.. 

Op 13 november was ik zo blij met de aanschaf van mijn elektrische scooter, ik had als voorbereiding fanatiek een heerlijk warme lange dikke loopsjaal (Blogje lezen?) gehaakt en ja, die deed precies wat ik er van mocht verwachten.. Lekker warm zijn! 

Op 23 november: Blije scooter-eigenaar sinds 10 dagen, dacht ik die dag voor het eerst stil (want elektrisch) naar mijn werk te kunnen rijden… Maar nee hoor, een fietser die vond dat hij zonder even te kijken vanuit de bosjes het fietspad op kon sjezen… Daar lag ik dus, na een schuiver van een meter of 8 inclusief scooter op het fietspad, resultaat: flinke schaafwond op mijn arm, 2 hechtingen erin, vol blauwe plekken, enkel dik, maar (na bezoekje en foto’s int ziekenhuis) gelukkig niet gebroken.. Verplicht rust, niks voor mij, maar ik moet wel. 

Nu zit/lig ik dus al 10 dagen met 2 zwaargekneusde ledematen verplicht op de bank thuis. Haken gaat helaas niet, erg pijnlijk vanwege mijn arm. Maar gisteren ontdekt dat breien best gaat, als ik vooral mijn rechterarm gebruik en mijn linkerarm stil hou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s