Ik heb mijn voorraad garens eens uitgezocht…

En jeetje… Wat kan een mens veel verzamelen als je (zoals ik) een haakgek bent!

Bij de Action 6 bakken gehaald, 2 verschillende formaten, want volgens mij zou ik die wel kunnen vullen met wat ik door mijn huis overal had liggen. Ze zouden met zijn 6-en vast wel in het rechter kastje van mijn dressoir passen. De grote volgepropte bak uit de kast getrokken en hop, gaan uitzoeken. 3 bakken had ik al heel snel gevuld, maar ik had boven op de logeerkamer ook nog tassen met garens en (half afgemaakte) projecten. Ah, en in de lectuurmand ook… Oh, en daar in de kelderkast ook nog wat. Hè verdorie, heb nog meer in die kledingkast weggestopt? Huh, heb ik daar nóg een tas met garens?

De 6 bakken zijn inmiddels gevuld, helemaal vol… En nóg heb ik een grote boodschappentas vol met garens die wachten op een mooie creatie die onder mijn vingers zal gaan ontstaan.
Ik schaam me bijna dat ik gisteren bij de Action (toen ik die bakken ging halen) alweer met tig bollen garen in mijn hand stond met alweer een beeld van iets leuks in mijn hoofd wat ik daarvan kon gaan maken… die bollen zijn weer terug het garenschap in gegaan. Verstandig van mij!!

Met het uitzoeken van mijn voorraad garens heb ik nu wel mooi een overzicht van wat mijn volgende projecten gaan zijn: eerst alle halve haak/brei-werken afmaken! Ja Moon, dat moet en ondertussen koop je niks meer!! 😄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s