Breien en haken gecombineerd!

Ik ben meer van het haken, breien vind ik eigenlijk meer bij de winter horen.. Toch ben ik aan de slag gegaan en heb ik breien en haken gecombineerd in een zomerse sjaal, gemaakt van katoengaren. 2 verschillende, een lichtgrijs garen en een garen met een kleurverloop… Van hemelsblauw naar wit en dan weer naar grijs. Mooi!

  
Ik ben begonnen met haken met haaknaald 3 met het grijze garen, een smal lang stuk van 8×165 cm. Daarna heb ik op het horizontale deel (165cm) van die lap, steken opgenomen op een breinaald en heb ik 15 toeren boordsteek gebreid. Aan de andere kant van de lap ben ik gaan haken met het garen met kleurverloop, deze laat ik uitlopen, waardoor de uiteindelijke sjaal nog langer zal worden. 

Ik zit er over te denken om deze sjaal uit te werken tot patroon, maar eerst maak ik hem af.. Wordt vervolgd!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s