Nieuwe uitdaging met 2e update, de bikini is klaar!

Mijn zus heeft me gevraagd een bikini te haken voor haarzelf, je schrikt ervan wat die dingen kosten via de diverse websites…

Tuuk doe ik dat, dat lukt me vast wel! Dus net een tasje met garen ontvangen, kan ik vanavond meteen aan de slag…


Overigens, ik heb GEEN patroon, ik ga aan de slag aan de hand van leuke foto’s van de gewenste bikini en de afmetingen die mijn zus me door-appte. Iets wat ik wel vaker doe, na-freubelen van foto’s.. Ik zit er toch over te denken om een programma aan te schaffen om mijn eigen ontwerpjes via de computer uit te kunnen werken tot patroon.

Update: het broekje is al klaar!


2e update, de bikini is klaar! 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s