Een gehaakte top voor mijn dochter

Ik wilde al lang iets haken voor mijn dochter van 15 jaar, iets waar ze blij mee zou zijn, maar ja… 15 jaar hè, die jongedames zijn kritisch wat betreft kleding en nee, niet alles is meer leuk/goed/hip genoeg…

Tuurlijk heb ik wel eens een sjaal voor haar gehaakt en ook gebreid, maar een topje nog niet. Dus toen begon de zoektocht op internet en ja hoor, iets gevonden waarvan ze meteen enthousiast werd.

Een iets grotere foto van het patroon: 

 Hoe ik haak, klopt het haakpatroon niet goed (te weinig lossen tussen de stokjes, waardoor het topje bobbelde en er dus niet mooi uitzag) dus ik ben zelf gaan uitproberen en gelukt!  De onderkant heb ik ook iets anders afgewerkt.
  

Vanavond de laatste draadjes weggewerkt en morgen doet ze het topje al aan naar school. Stoer lederen jack erover, niks mis mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s