Op verzoek een Bohemian giletje gemaakt

Mijn beste vriendin en ik hadden tussen de bedrijven door eindelijk een paar uurtjes om samen te winkelen… Ze past een giletje met lange franjes, twijfelt en twijfelt.. Wel of niet doen, want die franjes zijn toch wel echt opvallend. En lang…

Nou, mijn voorstel om het na te haken,  vond ze natuurlijk helemaal prima. Dus ik (hoe fout eigenlijk) een foto gemaakt en thuis meteen aan de slag. Maar het lukte me niet goed de steken na te maken met het garen dat ik gekozen had. Dan maar een variatie daarop verzonnen en die werd meteen goedgekeurd!

Tussendoor een foto gemaakt met mijn dochter als model:

Achterzijde

 

Voorzijde

 

Vandaag passen en ook nog houten kraaltjes uitgekozen… Franjes (korte!) eraan, kraaltjes er in verwerkt en hoppetee… Klaar!

 

Begin gemaakt van franjes en kraaltjes

Het resultaat? Dit dus…

Mocht je interesse hebben in een soort gelijk giletje of vestje?

Mail me dan op mbymoon@outlook.com… ik maak ze al voor 10 euro met een vergelijkbaar garen en kraaltjes in overleg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s