Het patroon van mijn Holly vest heeft een update gekregen!

Dit vest heb ik ruim 2,5 jaar geleden gehaakt, het patroon heb ik toen uitgeschreven in de maat die ik toen gehaakt had. Het omrekenen naar andere maten had ik echt nog niet goed onder de knie, dus dat durfde ik nog niet te doen. Wel had ik toen een klein groepje van 5 testhaaksters en Simone heeft toen het patroon voor mij getest.

Inmiddels is mijn groep van geweldige testhaaksters giga gegroeid en heb ik bijna 30 dames in mijn lijst staan. 1 van die geweldige dames (Marouscha) vroeg mij of het vest ook in haar maat te haken was, helaas moest ik daarop nee zeggen. Maar ik ben niet voor 1 gat te vangen hè…..

Dus besloot ik het patroon uit te breiden en heb ik maat S(36/38) – M(40/42) – L(44/46) – XL(48/50) – XXL(52-54) – XXXL(56-58) uitgeschreven en toegevoegd aan het patroon.

En toen moest het nog ‘even’ getest worden… dat ‘even’ duurde ietsie langer dan verwacht, maar vandaag is het dan zo ver. Het patroon staat online, in deze blog (klik hieronder op download) maar ook op mijn pagina met gratis patronen. Vanaf nu staat ze daar helemaal bovenaan, want mijn Holly vest heeft dat prominente plekje nu wel écht verdiend!

2 gedachtes over “Het patroon van mijn Holly vest heeft een update gekregen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s