Deze keer heb ik iets voor jonge meiden ontworpen!

Het kon natuurlijk niet uitblijven, 1 keer in de zoveel tijd moet er weer wat verzonnen worden voor jongedames. Ik kreeg van de Hobbyvlinder meer dan genoeg garens toegestuurd, daarvan heb ik eerst de Maya top gemaakt en nu dan een rokje voor jonge meiden. Dan kunnen ze samen met mama (of zelfs oma?) matching over straat.

Ik ben gaan ontwerpen en rokje Kelly is het resultaat. Het patroon is uitgeschreven in de maten 86/92 – 98/104 – 110/116 – 122/128 – 134/140. Een aantal van mijn geweldige testhaaksters hebben het patroon al getest en goedgekeurd. Niet alle resultaten/maten staan met foto’s en tips in het patroon, omdat het patroon gratis weggeven wordt bij de aanschaf van een vergelijkbare set garens bij de Hobbyvlinder.

Je kunt op op Facebook wel alle resultaten bekijken, gewoon even scrollen over mijn pagina naar beneden. Of je kijkt op mijn Instagram, daar zet ik ook alles nog een keertje neer.

Wil jij het patroon bij mij bestellen, dan kan dat voor maar € 2,50. Wil je het patroon gratis ontvangen? Kijk dan even op de website van de Hobbyvlinder, daar staan echt prachtige sets Rio-garens in heel veel andere kleuren. Je kunt dit patroon (of die van de Maya top) gratis ontvangen, als je een bestelling Rio-garens doet.

image0

rokje Kelly MbyMoon (PDF)

Rokje Kelly is een leuk (kort) rokje voor jonge meiden, leuk om te combineren met een legging eronder. En heel makkelijk wat langer te maken door het aantal toeren te vermeerderen, omdat je het van boven naar beneden haakt. Het patroon is uitgeschreven in de maten 86/92 – 98/104 – 110/116 – 122/128 – 134/140.

€ 2,50

Kun je niet via PayPal betalen, ik heb ook andere betaal-opties. Stuur me dan een mail via mbymoon@outlook.com of vul onderstaand contactformulier in. Dat mag natuurlijk ook altijd, als je eerst nog wat vragen hebt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s