En de winnaar is….

Tromgeroffel….
Spannend?
Nee hooršŸ˜Š

Laura van den Berg!

Gisteren heb ik met mijn website het aantal bezoekers van vorig jaar overtroffen, dat vind ik echt super!! Dus het leek mij wel leuk om een actie te verzinnen, ik zou 1 kooppatroon naar keuze onder alle likers van mijn Facebook-bericht Ć©n MbyMoon-pagina verloten en vanavond om 21u zou ik de winnaar kiezen. Met 289 likes, 62 leuke en lieve kerstgroeten en 9 deelacties is het helemaal geslaagd!

En 21u, dat is nu!

Laura is dus de winnaar!! Laura, gefeliciteerd!! Ik heb jouw foto even ‘geleend’šŸ˜Š je mag dus een kooppatroon uitkiezen, stuur je me een mail op mbymoon@outlook.com met jouw keuze?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s