Een heerlijke ChunkyCombiCol gehaakt en het patroon is gratis!

De afgelopen weken bezig geweest met dit heerlijk zachte garen… ik had eigenlijk er een ander plan voor en was al begonnen aan een vest, maar dat heb ik weer uit moeten halen. Het werd niet wat ik in gedachte had en zodoende nu dus iets anders verzonnen.
Daarom ook meteen een voorzichtige waarschuwing, met dit garen vooral niet teveel foutjes maken, want uithalen is af en toe een klein drama. De draad blijft geregeld ‘hangen’ aan elkaar en dan trek je het makkelijk stuk. Maar als je het voorzichtig en met beleid doet, dan kan het wel. Verder haakt het wel echt heerlijk lekker snel weg.

Daarom is nu mijn ChunkyCombiCol ook al klaar, het haakt supersnel met haaknaald 6, het zwarte garen haakte ik overdag met daglicht en de andere kleuren in de avond lekker voor de tv, met soms zo’n heerlijk afgezaagde zoete Kerst-film op.

Mijn idee is heel simpel, maar het effect is zo leuk! Ik ben eigenlijk verbaasd dat ik dit ontwerp/idee nog nergens gezien heb. Je haakt 4 dezelfde collen, in 3 verschillende kleuren en de 4e haak je met de 3 kleuren samen in een verdeling die je zelf het leukste vindt. Je kunt er 2 of 3 met elkaar combineren, met de 4e erbij voor als het buiten heel erg koud is.

Wil je deze ook haken? Klik op deze link-> PDF patroon ChunkyCombiCol MbyMoon

Veel haakplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s