Mijn 1e elfenmuts is af!

De afgelopen dagen druk bezig geweest met verzinnen en haken van mijn eerste Elfenmuts. En ik vond het zoooo leuk!

Op Facebook al wat fotootjes en updates gedeeld, over mijn 5 gekozen kleuren waren de meningen nogal verdeeld, maar dat is niet erg. Iedereen kan straks zelf kiezen welke kleuren je gebruikt, bij het patroon ga ik de volgorde van mijn kleuren een kleurenschema vermelden. Zodat je wel dezelfde volgorde kunt aanhouden, maar dan in de kleuren die je zelf kiest.

En dit is het resultaat!!

Het patroon ga ik uitschrijven en dan gaan een paar van mijn gewéldige testhaaksters dat testen. Daarna komt ze online. De naam heb ik al, ze heet: Fay!

Nu ga ik zelf weer lekker verder met verzinnen van een simpele elfenmuts… wordt dus zeker vervolgd!

7 gedachtes over “Mijn 1e elfenmuts is af!

  1. Hoi, ik denk er over dit patroon te bestellen, maar wil eerst graag weten wat de maat is, dikte garen en welke maat haaknaald gebruikt is….en of er tips bij zijn om te verkleinen/vergroten. Groet, Ton

    Like

    1. Hey Ton, er is geen maat voor deze muts, alleen dat het geschikt is voor een volwassene en iets te groot zal zijn voor een kind. De muts haak je met haaknaald 5, garendikte voor naald 4-5. Voor de decoratie heb ik naald 3,5 gebruikt. Je mag altijd tips vragen, via mijn pagina op FB in de chat krijg je het snelst antwoord. Als iemand mijn patroon besteld of 1 van de gratis patronen gebruikt, blijf ik altijd bereikbaar voor vragen. Ik wil graag dat iedereen zoveel mogelijk plezier houdt en heeft van hun aankoop en creatie.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s