Ik ga een Elfenmuts ontwerpen….

Of nee, 2 ga ik er ontwerpen!

Eentje gewoon eenvoudig, uitgewerkt als een heel simpel patroon, want daar vroeg Petra om en waarom ook niet hè?

En eentje met heel veel tierelantijntjes, met alles er op en er aan, bloemen, blaadjes en nog veel meer. Daarna ga ik bijpassende kousen ontwerpen, dat wordt een échte uitdaging, want ik heb nog nooit sokken/sloffen/kousen gehaakt. Hopelijk maak ik het meest perfect-dragende-comfortabele model dat er maar te vinden is!

Op mijn pagina op FACEBOOK deelde ik al een foto (met mijn Scoody temidden van boel foto’s, gewoon gevonden op internet, dat zijn dus niet mijn creaties) ter inspiratie, daar kreeg ik zoveel leuke reacties op, dat ik meteen verder ben gaan ontdekken.

Nu mijn nieuwe-vest-in-wording helaas net effe niet lukte en ik dus wederom mag uithalen, wil ik weer iets maken waar ik blij van word.. wat vinden jullie van de combinatie van deze kleurtjes als basis om mee te beginnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s