Bestel vanaf nu het patroon van mijn Brooklyn vest!

Na ongeveer 3 weken noeste arbeid, aanpassen en testen, kiezen van andere garens en haaknaalden vanwege een andere maat, hebben 4 van mijn 5 toppers, mijn testhaaksters Jax, Simone, Marion én Gerda het patroon van mijn Brooklyn vest getest en goedgekeurd. Ik heb hun tips en foto’s al toegevoegd aan het patroon en vanaf nu is het patroon te bestellen.

Voor €4,- kun je mijn patroon (maat 46/48 met aanvulling en tips van mijn testhaaksters voor het haken in een andere maat) kopen. Dat kan via Paypal (klik op deze link) of als je dat niet kunt/wilt, kun je me een berichtje sturen. Dan krijg je van mij een berichtje terug met gegevens om op een andere manier (via een tikkie/betalingsverzoek) de betaling te doen. Je mag dit ook via mijn pagina via de chat op MbyMoon Facebook doen.

Like mijn pagina op Facebook dan ook meteen, want ik verloot 2x 5 keer mijn patroon (zie mijn Win-actie!!)
Mocht je deze winnen en toch al besteld/betaald hebben, krijg je natuurlijk gewoon je geld terug. Veeeeel succes!!

3 gedachtes over “Bestel vanaf nu het patroon van mijn Brooklyn vest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s